Pastasalat med kylling og bacon

Antal: 4 personer

 

Ingredienser:

 

250 g. kylling

200 g. fusili (pastaskruer)

150 g. bacon i skriver

1-2 stk. æbler

 

Dressing:

 

4 dl. creme fraiche

1-2 dl. let mayonnaise (kan udelades)

1 tsk. lime-/citronsaft

2 spsk. karry, salt og peber

 

Tilbehør:

 

Groft brød

 

Pastasalat: 

 

Kog pastaen i letsaltet vand og lad den køle af i en sigte. Skyl den med kold vand i en sigte så de ikke klistrer sammen.

 

Skær bacon i stykker af ca. 1 cm og steg det sprødt. Læg det på køkkenrulle for at suge det overskydende fedt væk.

 

Steg eller kog kyllingen og skær den i passende firkanter (ikke for små)

 

Skyl æblerne og skær den i halvstore tern.

 

Dressing:

 

Bland alle ingredienser i creme fraichen.

 

Bland pastasalaten og dressingen sammen. Bland godt så dreeingen fordeler sig jævnt.

 

Gæm lidt bacon til pynt.