Aftenklub

Juniorklubben er for 6. og 7. klasse.

 

Tilmelding :

Tilmelding foregår via en blanket som udleveres i Basen.

 

Udmeldelse :

Skal ske med 1 måneds varsel pr. den 1. eller d. 15. i måneden. 

 

Aktiviteter i JK:

Fri brug af computer / playstation.

Billard 

Bordtennis

Salen hvor vi spiller diverse boldspil

Sliksalg som medlemmerne selv står for, med en voksen i baggrunden.

 

Vores målsætning er at medlemmerne mærker en flydende overgang fra FK til UK. Det er vigtigt at medlemmerne mærker vores nærhed.

Vi bruger derfor meget af tiden på at opbygge et tæt forhold til medlemmerne, og får mange gode snakke i sofaen.

Det er vigtigt for os, at få skabt en vis form for ansvarsbevidsthed hos de unge, da der er friere rammer for børnene i JK, end de er vant til fra fritidsklubben.

Alt i alt forsøger vi at lære medlemmerne frihed under ansvar.

Ungdomsklubben:

 

Tilmelding: Tilmelding foregår via en blanket som udleveres i Basen.

 

Udmeldelse: Skal ske med 1 måneds varsel pr. den 1. eller d. 15. i måneden. 
 

De unge kommer bl.a. i UK for at være sammen med deres kammerater, samt de voksne som er i klubben. Der bliver hyggesnakket, spillet fodbold, billard, hochey etc. Derudover er der eksempelvis mulighed for at gå i lydstudiet, hvor man kan lave sin egen cd, gå i Finværkstedet hvor der primært laves smykker eller i computerrummet.

 

I aftenklubben har de unge stor medindflydelse på de aktiviteter der skal foregå om aftenen. Det være sig arrangementer i selve klubben, men der er også mulighed for at foreslå aktiviteter, som er ud af huset. Her kan nævnes Stand Up, golf, weekendture, kanoture, fællesspisning etc. Hvert år arrangeres der en skitur til Østrig som er yderst populært blandt de unge.

 

Udover de aktiviteter der er i klubben, kommer de unge også for at snakke med de voksne om forskellige problemstillinger, de møder i deres hverdag. Indimellem er det problemstillinger, som de unge ikke umiddelbart tør tale med deres forældre om. Af de voksne kan de unge få råd, vejledning og støtte. Indimellem møder de unge problemstillinger som pædagogerne i klubben skal gribe ind overfor, hvilket der også bliver gjort eksempelvis i forhold til deres forældre.

 

 

Find vores aftenklub på facebook:
https://da-dk.facebook.com/aftenklub